Waarom registreren?

Als jij meer aanvragen voor optredens wilt ontvangen.

Stagefinder wil artiesten het podium geven dat zij verdienen. Hier kun je in 5 minuten een prachtige artiestenpagina aanmaken met alle benodigde info. Geen gedoe meer met zoekmachines en dure eigen websites: die hebben wij al gebouwd. Wij zorgen dat je gevonden wordt. Jij maakt de muziek.

Als fair play jou aanspreekt.

Op Stagefinder heb je als artiest persoonlijk contact met aanvragers en boekers. Door hier juist niet tussen te zitten als platform, kunnen wij een veel lagere fee vragen dan ouderwetse boekingsbureaus. Zo blijven bijna alle verdiensten aan de strijkstok van de artiest hangen. En hoe terecht is dat.

Als jij het niet erg vindt als zaken goed geregeld zijn.

Op Stagefinder heb je altijd een overzicht van aanvragen, opties en boekingen bij de hand. Je kunt meerdere artiestenpagina’s aanmaken – veel artiesten zijn immers in meerdere formaties te boeken. Per artiestenpagina kun je jouw overzicht bekijken.

Als jij onderdeel wilt uitmaken van een levendige artiestencommunity.

Stagefinder is niet alleen een boekingsplatform, het is ook de plek waar iedere muzikant met interesse in nieuwe ontwikkelingen thuishoort. Je kunt hier in een handomdraai een prachtige pagina aanmaken, waarmee je jezelf ook voor andere artiesten gemakkelijk benaderbaar maakt. Als jouw band een nieuwe zanger zoekt, kijk dan gerust eens rond tussen de zangers op Stagefinder. Voor artiesten is Stagefinder meer dan een website. Het is een community, die gerund wordt door artiesten vanuit Haarlem.

Baat het niet dan schaadt het niet.

Stagefinder heeft geen inschrijvingskosten en daar komt ook geen verandering in. Baat het niet, dan schaadt het niet. Omdat wij artiesten geen oor willen aannaaien vinden wij dit heel belangrijk. Je draagt pas commissie af als je via Stagefinder geboekt wordt, en die commissie is ook nog eens bijzonder laag (zie Veelgestelde vragen). Wat heb je te verliezen? Er is alleen een wereld te winnen. Een wereld van optredens, een wereld van live muziek. Artiesten boek je eenvoudig online. Van harte welkom op Stagefinder.nl.