Stuur bericht

Feest- & Coverband Volgende X Beter

Muziek Rock, Pop
Formatie Band
Repertoire Covers
Sfeer Anders dan Anders, Hits van Nu, Hits van Toen, Meezingers, Puur Genieten
Genre 80s, Dance, Disco, Pop, Rock, Soul
Talen Engels, Nederlands
Instrumenten Zangeres, Zanger, Piano, Elektrische Gitaar, Basgitaar, Drums
Aantal bandleden 5
Kostenindicatie (prijs is gebaseerd op 2 uur spelen) €1.000 -€1.500
Maximale speelduur 4 uur
Provincie Zuid-Holland

MEDLEYS IN SNELTREINVAART AAN JE VOORBIJ!

Coverband Volgende X Beter is dé allround coverband, bestaande uit rasmuzikanten die hun sporen al dik verdiend hebben in de muziekwereld. De 6-mans feestband entertaint het publiek met ‘hart & ziel’ en zorgt daarmee dat elk optreden een mega succes wordt. Lees meer over de bio van coverband Volgende X Beter!

Volgende X Beter Coverband Een avond lang word je door de coverband getrakteerd op een dikke show waarin je ingepakt wordt met stampende medleys waarin alles in een sneltreinvaart aan je voorbij komt. Goeie solo’s en lekkere samenzang zijn geen uitzondering, net als de medley’s van de meest geweldige nummers uit de afgelopen decennia die je ooit hebt gehoord. Het dak gaat er helemaal af en meezingen is gegarandeerd!
En dat kan ook niet anders met de historie van deze coverband. Een greep uit de indrukwekkende prestaties van Feest- & Coverband Volgende X Beter:

  • UITGEROEPEN TOT BESTE COVERBAND IN DE GROTE PRIJS RIJNMOND EN VOORNE PUTTEN!
  • OP RADIO 538 BIJ ‘EVERS STAAT OP’ IN DE TOP-5 GEËINDIGD IN DE STRIJD OM HET VOORPROGRAMMA VAN DE STADION CONCERTEN VAN GUUS MEEUWIS!
  • UITGEROEPEN TOT WINNAAR VAN HET OPEN PODIUM DEN HOUT, MET ALS GEVOLG EEN OPTREDEN OP HET 3000 BEZOEKERS TELLENDE PAASPOP, IN HET VOORPROGRAMMA VAN JAN SMIT!

Regelmatig wordt de coverband terug gevraagd op feesten waar zij al eerder hebben opgetreden, of komen zij via mond-tot-mond op vele bruiloften en andere feesten terecht. Simpelweg omdat je van de optredens van Feest- & Coverband Volgende X Beter geen genoeg krijgt!

Review achterlaten
Laatste video