Stuur bericht

Roni & The Last Minutes

Muziek Rock, Pop
Formatie Band
Repertoire Covers, Eigen muziek
Sfeer Hits van Toen, Meezingers, Puur Genieten
Genre Akoestisch, Blues, Country, Rock
Talen Engels, Nederlands
Instrumenten Zanger, Akoestische Gitaar, Elektrische Gitaar, Basgitaar, Mondharmonica, Orgel, Drums
Aantal bandleden 4
Kostenindicatie (prijs is gebaseerd op 2 uur spelen) €250 - €500
Maximale speelduur 4 uur
Provincie Groningen
Het verhaal achter Roni & The Last Minutes

Countryblues, pop, ingetogen en een vleugje rock inclusief een gezonde dosis aan humor en gegarandeerde gezelligheid. Roni & The Last Minutes speelt zijn eigen werk en heeft een jukebox vol aan covers.

Ooit stond Roni (Ronald Termaten) er alleen voor als een singer- songwriter. Voor een gelegenheid werd Roni in 2017 op het laatste minuut ondersteund door 3 muzikanten waaronder Lars Hofman (bassist). De ‘Last Minutes’ werden in het leven geroepen. Lars bleef en kwam met het voorstel om echt een band te vormen. De zoektocht naar een gitarist en drummer duurde niet lang. Jakko Bos, gitarist van de Groningse rockband ‘Noise R Us’ en Frank Burghgraef werden met een warm welkom in de band geroepen. De chemie was er al vanaf de eerste repetitie

In april 2017 werd ‘Roni & The Last Minutes’ officieel. Met een goede start via Bogdike in Veendam, naar BUUV en uiteindelijk een radiodebuut bij ECHT ERIK, zijn Roni & The Last Minutes op dreef.
Eigen nummers die door de hele band worden geschreven. Een overtuigende zang en begeleiding op de akoestische gitaar van Roni – Het kloppend hart van de Last Minutes is Lars Hofman op de basgitaar – Gemeende solo’s en gitaarpartijen van Jakko Bos die je ziel raken – Onze jonge god Frank Burghgraef op de drums waar drummers in het algemeen nog een puntje aan mogen zuigen, maakt Roni & The Last Minutes tot één geheel.
Muziek maken, plezier en ambities overheerst. Het is vliegen zonder een vliegbrevet .
Review achterlaten
Laatste video