Stuur bericht

Joost Wander

Muziek Reggae, Jazz, Pop
Formatie Band, Zanger, Gitarist
Repertoire Covers, Eigen muziek
Sfeer Anders dan Anders, Easy Listening, Hits van Nu, Hits van Toen, Meezingers, Puur Genieten, Romantisch
Genre Akoestisch, Blues, Country, Funk, Latin, Reggae, Soul, Wereld
Talen Engels, Nederlands, Frans, Italiaans, Papiaments, Spaans, Overig
Instrumenten Zanger, Akoestische Gitaar, Elektrische Gitaar
Aantal bandleden 3
Kostenindicatie (prijs is gebaseerd op 2 uur spelen) €250 - €500
Maximale speelduur 3 uur
Provincie Zuid-Holland

Joost Wander timmert al enige tijd aan de weg singer-songwriter van Nederlandse bodem. ”Uptempo Nederpop gecombineerd met wereldmuziek”, beschrijft hij zelf. Met zijn eigen werk en zijn knallende covers speelt Joost, solo en met band, door heel Nederland en de Antillen.

De singer-songwriter heeft al 2 EP’s op zijn naam: Losse Flodder(2017) en Scherp Schieten(2018). Met zijn liedje ‘Geldmachine’ won hij samen met rap-duo Dos Hermanos de elavator pitch van 3FM DJ, Kevin van Arnhem, met meer dan 20.000 stemmen. In 2019 gooide hij hoge ogen in het TV-programma ‘All together now’ met zijn cover van ‘Is dit alles’. En dit jaar stond hij in de halve finale van We Want More op SBS6.

Hij opende al voor Xander de Buisonjé op Spijkenisse live en heeft hij al op verschillende grote festivals het hoofdpodium mogen delen met namen als Bløf, Danny Vera, The Kik, Waylon en Heavn.  Dankzij alle TV aandacht heeft hij ook een mooie tour op Curacao mogen doen. Kijk voor meer informatie op www.joostwander.nl

Review achterlaten
Laatste video