Stuur bericht

Berend Riemersma

Formatie Zanger, Gitarist
Repertoire Covers, Eigen muziek
Sfeer Easy Listening, Hits van Toen, Meezingers, Puur Genieten, Romantisch
Genre 80s, Country, Jaren 60, Rock
Talen Engels
Instrumenten Zanger, Akoestische Gitaar
Aantal bandleden 1
Kostenindicatie (prijs is gebaseerd op 2 uur spelen) €250 - €500
Maximale speelduur 2 uur

 

De 26-jarige Berend Riemersma, afkomstig uit Jirnsum, is in het dagelijks leven werkzaam in de buitenschoolse opvang maar zijn passie ligt bij de muziek.

Eind 2015 is Berend begonnen met het schrijven van eigen liedjes en om zich hier meer in te verdiepen heeft hij de hulp ingeroepen van Sytse Broersma van De Kast. De afgelopen jaren heeft hij een EP en meerdere singles uitgebracht, waaronder ‘Wait For Me’, ‘Traveller’, ‘Walking Out That Door’, “Run Away Together” en zijn allernieuwste single “Hungry For Love”.  Deze nummers zijn te beluisteren op Spotify, Itunes en Youtube.

Qua muzieksmaak is Berend 50 jaar te laat geboren. Hij is een liefhebber van ouder repertoire, vooral de jaren ‘50 en ‘60 spreken hem erg aan. Daarnaast houdt hij van Americana en Countrymuziek. Tijdens optredens hoor je dat terug in liedjes van bijvoorbeeld Johnny Cash, Elvis Presley en The Beatles. Hits uit de jaren ’70 mogen echter ook niet ontbreken, daarom is er voor ieder wat wils.

Berend is een muzikant in hart en nieren en, samen met zijn gitaar, in te huren voor allerlei gelegenheden; verjaardagen, zakelijke feesten, trouwerijen, opening van een pand; niets is hem te gek. Hij vindt het belangrijk om aansluiting te vinden bij de gelegenheid en een passend repertoire neer te zetten.   

Review achterlaten
Laatste video