Stuur bericht

At Your Service

Muziek Jazz, Rock, Pop, Moderne muziek
Formatie Band
Repertoire Covers
Sfeer Anders dan Anders, Easy Listening, Hits van Nu, Hits van Toen, Meezingers, Puur Genieten, Romantisch
Genre 80s, Akoestisch, Dance, Disco, Jazz, Pop, Rock
Talen Engels, Nederlands
Instrumenten Zanger, Akoestische Gitaar, Contrabas, Drums
Aantal bandleden 4
Kostenindicatie (prijs is gebaseerd op 2 uur spelen) €1.000 -€1.500
Maximale speelduur 4 uur
Provincie Overijssel

Van klein akoestisch tot grote show. Met verschillende formaties passen wij ons aan.

Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, omdat we samen met onze Host kijken naar de beste formatie voor de gelegenheid. Dat is de ene keer akoestisch op de achtergrond, en de andere keer met een 8-koppige feestband met lichtshow. Of een combinatie daarvan: rustig beginnen en knallend eindigen! Met At Your Service verzorgen we al 10 jaar volle dansvloeren, wiebelende heupjes en glimlachen op gezichten! We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te overleggen.

At Your Service is te boeken van 2 tot 10 bandleden, zowel akoestisch als feestband formatie. DJ-service ook mogelijk. Leuk om te weten: onze zanger Joep is ook trouwambtenaar! Indien gewenst helpen we ook in de organisatie van jullie (bedrijfsfeest), of kunnen we zelfs het hele feest voor jullie organiseren.

 

Extra’s: bewegende lichtshow, LED wall, speciale verzoekjes, speciale thema-outfits, fotograaf, videograaf, verlichte dansvloer, vuurwerk, special effects, catering, styling. Noem maar op! Hebben jullie nog een leuk idee? Laat het ons weten.

 

We verzorgen muziek tijdens bruiloftsceremonies, recepties, diners, feestavonden, bedrijfsfeesten, verjaardagen, borrels, huiskamerconcerten, theatershows. Alles op maat gemaakt. In 10 jaar hebben we nog nooit dezelfde setlist gehad!

Review achterlaten
Laatste video
Reviews
Top band! 07/02/2020

Wat een top band! Ze hebben alles uit de kast gehaald om ons Freelance Event tot een succes te maken. Van akoestische muziek bij de entree tot live muziek op het grote podium. Twijfel je nog om deze band in te huren? Niet doen. Huur ze gewoon in.

07/09/2019

De mannen van At Your Service hebben een super feest op onze bruiloft gemaakt! begin van de avond hebben ze het publiek opgewarmd met een semi akoestische sessie. Dit creëerde direct de gezellig sfeer!

Later zijn ze door gegaan met versterkte instrumenten. Waardoor het feest echt los ging. Het zijn hele aanstekelijke vrolijke en muzikale mannen waardoor er veel gedanst is. En boven al maken ze goede muziek, en heeft Joep een mooie stem.

We hebben achteraf (en de avond zelf al) heel veel complimenten over deze mannen gekregen. Een aanrader!

BusPoP Emmen groot succes 13/06/2020

De mannen van AYS stonden in 2019 op BusPoP Emmen op één van onze locaties. En iedereen was blij verrast!

De gasten mochten verzoekjes roepen of op een viltje schrijven die dan door AYS gespeeld werd. Van Hazes tot Abba en van Guns n Roses tot onze eigen Daniël Lohues.

Voor vele BusPoP fans waren zij de favoriet van de avond.