Veelgestelde vragen

Wat is Stagefinder en hoe werkt het?

Stagefinder biedt een gemakkelijke, veilige en betrouwbare manier om artiesten te boeken of je eigen concert te organiseren. Op Stagefinder boek je een optreden direct bij de artiest, dus zonder tussenpersonen.

Alles kan online: van het bekijken van video’s en het lezen van reviews tot het chatten met artiesten, boeken en betalen. Transparantie vinden we heel belangrijk: hoeveel een optreden kost zie je meteen, en daar komen achteraf nooit extra kosten bij. Artiesten garanderen daarbij dat ze nergens voor een lager bedrag in te huren zijn.

Keuze gemaakt? Via Stagefinder’s beveiligde betaalomgeving kun je online betalen. En mócht de artiest die je geboekt hebt nu last-minute ziek zijn, dan gaat het team van Stagefinder door het geluid om vervanging voor je te regelen. Met de vele artiesten op de website is de kans groot dat dit lukt.

Welke rol speelt Stagefinder?

Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van een platform waarop mensen op een gemakkelijke, veilige en betrouwbare manier artiesten kunnen boeken. Wij brengen klanten en artiesten bij elkaar, faciliteren de betaling, en ondersteunen zowel de klanten als artiesten als er vragen of problemen zijn.

Bij het boeken van een optreden via Stagefinder sluiten klant en artiest onderling eenovereenkomst van opdrachtaf. DezeStandaardovereenkomstis onderdeel van deGebruiksvoorwaardenvan Stagefinder.

Klanten en artiesten accepteren deze voorwaarden bij aanmelding op het platform en elke keer bij het uitbrengen van een offerte (door de artiest) en het boeken van een optreden (door de klant).

Daarnaast staat ons Customer Happiness team 24/7 voor klanten en artiesten klaar om te helpen bij het oplossen van eventuele problemen en vragen te beantwoorden. We stellen alles in het teken van onze klanten en artiesten, en nemen alleen genoegen met een 10+.

Waar vind ik de voorwaarden?

De Gebruiksvoorwaarden van Stagefinder vind je hier: https://www.stagefinder.nl/ondersteuning/gebruiksvoorwaarden

Stagefinder’s Standaardovereenkomst is onderdeel van de Gebruiksvoorwaarden en vind je hier: https://www.stagefinder.nl/ondersteuning/standaardovereenkomst.

Stagefinder’s Privacybeleid is eveneens onderdeel van de Gebruiksvoorwaarden en vind je hier: https://www.stagefinder.nl/ondersteuning/privacybeleid.