Registreren | Wachtwoord vergeten

Waarom een online show hosten?

Hoewel we allemaal grotendeels in zelfisolatie verkeren, wil Stagefinder een de verbinding tussen host, artiest en en publiek blijven aanmoedigen. Daarom kun je nu via stagefinder je online show hosten.

We weten dat artiesten dringend geannuleerde shows moeten vervangen door andere inkomstenbronnen en daarom moedigen we aan om donaties aan artiesten te doen, merchandise to kopen of gewoon hun werk te delen. Ook kun je een bijdrage leveren door een kaartje te kopen voor een online show op Stagefinder.

Als je een event wilt organiseren voor vrienden of familie, neem dan contact op met een artiest op het platform. Als je een artiest bent, neem dan contact op met een host om te kijken welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard kun je als artiest ook je eigen online show hosten. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact met ons op via info@stagefinder.nl en we helpen je verder!

Van alle kaartverkoop gaat negentig procent naar de artiest en moet de overige tien procent de kosten van het platform dekken.